Eventkalender

Juleand fra Rokkedyssegaard - UDSOLGT

Imellem kirsebær træerne er vores andegård, hvor årets juleænder snadrer i rester fra bærkøkkenet og andre gode sager.

Vi tilbyder, at du kan bestille en Rokkedysse juleand og hente den, når vi holder juleåbent i december måned. Bestil og betal depositum, og gør det til en hyggelig juleoplevelse at hente juleanden på Rokkedyssegaard i december måned.

Vores ænder er af racen Dansk Landand. Det er en forædlet race, med udspring i de vilde svømmeænder. Racen kendetegner sig ved at give store flotte slagtedyr, med et godt fedtlag. Det store fedtlag giver et sprødt skind, fantastisk smag, og meget mørt kød. Fedtlaget gør også at anden er nem at stege, uden at den bliver tør. Vægten af ænderne ligger på ca. 2,5 kg. Der medfølger indmad(lever, hjerte, kråse) til alle ænder.

Bestilling og Afhentning:
Ænderne kan bestilles on line her eller bestilles direkte i gårdbutikken, som er åben indtil den 18. oktober . Bestilling sker ved at betale 200 kr. i depositum, som fratrækkes det endelige beløb ved afhentning af anden.
Afhentning kan ske, når vi har juleåbent i weekenderne i december. Året "Store Andeudlevering bliver tirsdag den 22. dec. kl. 10 - 17. Der kan juleanden nemlig lægges direkte til optøning og være klar Juleaften.

Alle ænder er frosne ved udlevering. Ænderne slagtes i oktober og fryses ned umiddelbart derefter for at sikre kvaliteten.
Afhentes juleanden i de tre første weekender, skal den opbevares på frost. Afhentes juleanden den 22. dec., så kan den lægges direkte i køleskabet, og vil være korrekt optøet til juleaftensdag. Opskrift og tilberedningstips kan findes på rokkedysse.dk.

Address

{{ initialData.event.location.address }}, {{initialData.event.location.city}}

Planlæg min rute

Planlæg min rute

{{ event.location.address }}, {{ event.location.city }}

Udbyder
Rokkedyssegård

Adresse
Lejrvej 45, 3500 Værløse

Periode
28-11-2020 til 22-12-2020 Uge 48 til 52

Tidspunkt

  • Tirsdag : 10:00 - 17:00
  • Lørdag : 10:00 - 17:00
  • Søndag : 10:00 - 17:00

Telefonnummer
31570740

Det får du
Depositum til køb af juleand, resten betales ved afhentning.

Pris
200 kr.
+ gebyr

Bestil billet

Læs mere